keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

What we left behind - levyarvostelu

Ostin jo pari kuukautta sitte Vearan uusimman albumin, ja ajattelin sen näin aikani kuluksi arvostella tänne. Kaveri pakotti.  Levyn nimi on siis What We Left Behind, ja se on itseasiassa tosi hyvä. Ensin biisit kuulostaa todella samanlaisilta, mutta kun niitä kuuntelee pari kertaa erikseen, niissä alkaa huomaamaan paljon kivoja ihan yksilöllisiä juttuja :D
Veara on siis yhdysvaltalainen pop/punk/rock -bändi, ja tää levy on tehty tossa viime vuoden puolella (2010). Levylle mahtuu paljon tarttuvia biisejä, ja tietenkin sellasia jotka ei oikein erotu samankaltaisuutensa takia... En tän paremmin osaa selittää, mutta tykkään tän levyn kitarasoundista joka on tosi kivan kuulonen. Lempiosa on rummut, jotka on tollaset nopeet ja "pomppivat" :D Ja kunnioitan muutenkin suuresti bändin rumpalia, joka siis sattuu olemaan nainen (ja killer rumpali, go Brittany!).

Kokonaisuudessaan levy taitaakin olla aika perus pop-punkkia. Laulajalla on kiva ääni, joka sopii bändin musiikkiin tosi hyvin. Levyltä kannattaa ehdottomasti kuunnella ainakin biisit My B-Side Life ja Pull Your Own Weight. Pakko vielä mainita että on tosi hyvä bändi livenä, on sattumalta tultu katsastettua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit myös vapaasti ehdottaa arvosteltavaa/esiteltävää/kuunneltavaa meille :)